top of page

I'm another title

I'm a title

Avalon-audiovisual verzorgt uw vergaderingen en conferenties met aangepaste microfoons en versterkingsystemen.

- Een microfoonsysteem voor vergaderingen (met of zonder draad) : Elke microfoon wordt tussen twee deelnemers geplaatst en zorgt ervoor dat iedereen op elk moment kan tussenkomen. De microfoons zijn uitgerust met geïntegreerde luidsprekers.

- Een microfoonsysteem voor congressen : De lessenaar- en tafelmicrofoons voor de sprekers, evenals de draadloze microfoons of stropdasmicrofoons zorgen voor vlotte presentaties en vraag-en-antwoordsessies. De microfoons worden versterkt door luidsprekers die doorheen de zaal worden geplaatst.

I'm another title

Conferentiemateriaal

Het draadloze Bosch microfoonsysteem voor vergaderingen biedt een ongeëvenaard comfort en is perfect aangepast aan situaties waar geen kabels gewenst zijn, bijvoorbeeld tijdens ontbijtvergaderingen of conferenties in schoolconfiguratie.

De micro's zijn discreet, stijlvol en functioneren volgens een meerbanden wifi-tehnologie. Deze ondergaan geen enkele klankverstoring (gsm's, interferenties), dankzij hun voorrangfrequenties.

Draadloze conferentiemicrofoons
Conferentiemicrofoons

De micro's met draad zijn perfect aangepast voor de vergaderingen in "U"-configuratie, de tafels van de sprekers of de kabels vormen geen enkel probleem.

Met hun moderne look bieden ze een zuivere klank. De micro en de geïntegreerde luidsprekers zijn bestand tegen de mogelijke gsm-interferenties.

Het systeem maakt het ook mogelijk om de simultane vertalingen te ontvangen, indien nodig.

Hand-, stropdas- en madonnamicrofoons

Deze draadloze micro's functioneren in hoge frequentie en zijn ideaal voor gebruik door sprekers of voor de vragen van het publiek. Er bestaan verschillende versies:

- De handmicrofoon die gemakkelij doorgegeven kan worden.

- De stropdasmicrofoon die zich vastklikt aan het kostuum of de stropdas en ervoor zorgt dat de drager veel bewegingsvrijheid heeft.

- De madonnamicrofoon draagt men rond het hoofd en heeft een micro die zich dicht bij de mond plaatst.

Mengtafels

Mengtafels zorgen ervoor dat men verschillende klankbronnen kan mengen tijdens conferenties, en dat men de sterkte van elke micro in functie van hun gebruiker kan aanpassen.

Deze toestellen passen ook de klanksterkte van elke spreker aan, voor een perfecte klankweergave door de luidsprekers die in de zaal staan.

Versterkte luidsprekers

De versterkte luidsprekers van QSC, met hun maximale vermogen tot 1000 watt (per luidspreker), zijn het perfecte instrument om de stem van de sprekers te versterken met de warmst mogelijke klank.

Ze bestaan in verschillende maten, in functie van de grootte van de conferentieruimte.

 

Onze opnametoestellen zorgen ervoor dat u uw vergaderingen en conferenties op verschillende dragers kunt opnemen, steeds met digitale kwaliteit.

De opnames kunnen ofwel op USB-stick, SD-kaart of compact flash gekopieerd worden, om deze op een computer te beluisteren, of op CD om deze op een CD-toestel te beluisteren.

 

Audio-opnametoestellen

        Tel: 0477926036 (FR) 0472805203 (NL) -  info@avalon-audiovisual.be 

bottom of page